Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La Gura Pravăţ domneşte „Legea pumnului”

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 3481

Bătut de consăteni pentru că era „sifonar”

Scandal cu iz de telenovelă, la sfârşitul săptămânii trecute, în cătunul de rudari de la Nămăeşti - Gura Pravăţ! Un bărbat din localitate, pe care consătenii săi îl bănuiesc c-ar fi ciripitor la Poliţie, a primit o corecţie zdravănă din partea mai multor persoane pentru care infracţionalitatea este un mod de viaţă, iar „potera”, un duşman de moarte. Indivizii l-au lovit pe „trădător” temeinic, pe tot corpul, încercând să lase cât mai puţine urme vizibile, conflictul fiind înăbuşit de poliţişti şi jandarmi înainte ca lucrurile să scape de sub control şi să capete o altă turnură, mult mai gravă. Victima a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, iar Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, urmând să-i tragă la răspundere pe cei vinovaţi.

Atras în capcană de o falsă poliţistă

Convinşi că cineva din comunitatea lor îi toarnă la Poliţie, după ce oamenii legii s-au dovedit a fi ca un ghimpe-n coasta entităţii infracţionale, fiind mai mereu pe fază şi sancţionându-i pe cei care încălcau legea, rudarii de la Gura Pravăţ s-au pus pe cercetări minuţioase pentru a-l găsi pe „sifonar”. N-a durat mult şi a apărut un suspect, Petre Ciuculescu, un bărbat din Teleorman, „măritat” pe-acolo. Cum nu aveau dovezi palpabile împotriva lui, duminica trecută, în jurul prânzului, i-au întins acestuia o cursă. „Una de-aici de la noi l-a sunat şi s-a dat drept o poliţistă de la post. L-a întrebat ce mai e prin sat, ce mai face unu’, altu’, ce se mai pune la cale... Ce să mai, l-a tras de limbă cum a vrut ea şi prostu’ nu s-a prins. Aşa s-a aflat că Petre e ciripitor. A spus aia la tot satul şi lumea s-a revoltat!”, ne-a declarat un localnic. După ce trădătorul a fost demascat, mai multe persoane certate cu legea s-au dus peste el ca să se răzbune şi l-au tăbăcit temeinic până când poliţiştii şi jandarmii şi-au făcut apariţia şi au pus capăt conflictului care ameninţa să degenereze. Refugiat între timp în casă, Petre Ciuculescu a fost preluat de o ambulanţă, într-un cor de huiduieli şi fluierături, mai ceva ca-n Piaţa Universităţii, aversiunea localnicilor fiind generală, şi transportat ulterior la Spitalul Municipal Câmpulung, unde a primit îngrijirile medicale care se impuneau. Poliţiştii Secţiei Rurale din Valea Mare Pravăţ au deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

The most visited gambling websites in The UK