Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Incendii în Muscel

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 3302

 

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, Punctul de Lucru Rucăr, a intervenit în localitate, pe strada Lunca, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. În timpul incendiului a ars funinginea de pe coş. Concluzia pompierilor a fost că focul a pornit de la jarul sau scânteile căzute din coşul de fum necurăţat de funingine.

Împreună cu o Ambulanţă SMURD, militarii de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au acţionat cu o autospecială cu apă şi spumă pe strada Drăceşti, în cartierul Mărcuş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei locuinţe. Focul a distrus cinci metri pătraţi de lambriu din lemn şi doi metri pătraţi de tavan fals. Totul a început de la coşul de fum care era amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile.

Tot pompierii câmpulungeni au ajuns în comuna Lereşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la coşul de fum al unei case. Focul a fost provocat de jar sau scântei care au ajuns pe coşul de fum care nu era curăţat de funingine.

Un alt incendiu a fost semnalat la o maşină parcată într-o curte. La faţa locului a fost trimis un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, pe strada Ion Ţicăloiu. Au ars mase plastice, componente electrice din partea faţă a compartimentului motor, totul pornind de la un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

 

 

The most visited gambling websites in The UK