Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-a răsturnat la Mihăești, pe DN73!

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 4116

b_400_250_16777215_10_images_2255_c.jpgDouă persoane, soţ şi soţie, au fost protagoniştii unui spectaculos accident, care s-a petrecut, luni seara, pe 29 ianuarie, în comuna Mihăeşti. Chiar dacă maşina în care se aflau, o Dacia Logan, s-a rostogolit de câteva ori pe carosabil, atât şoferul, cât şi partenera sa de viaţă au avut mare noroc că au scăpat cu viaţă, alegându-se doar cu traumatisme minore.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.45, pe DN 73, pe porţiunea de şosea situată între trecerea la nivel cu calea ferată şi intersecţia cu drumul judeţean spre comuna Poienarii de Muscel. Potrivit martorilor, Loganul se deplasa cu viteză dinspre Câmpulung spre Piteşti, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului. Maşina a derapat şi s-a rostogolit pe asfalt, oprindu-se într-un final în afara părţii carosabile, pe roţi. Aşteptându-se la ce e mai rău, câteva persoane aflate în trafic, care au văzut ce s-a întâmplat, au dat alarma la 112. Din fericire, conducătorul auto şi soţia sa, care se afla pe scaunul din dreapta-faţă, au reuşit să iasă singuri din maşina avariată, iar echipajele medicale sosite la locul accidentului au constatat că cei doi nu au suferit răni grave, însă au tras o sperietură groaznică. Victimele au refuzat transportul la spital, iar poliţiştii urmează să stabilească cu certitudine circumstanţele producerii accidentului. Cel mai probabil, şoferul Loganului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. 

The most visited gambling websites in The UK