Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din cauza unor scurgeri de gaz, pericol de explozie într-un bloc din Vişoi

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 4353

b_400_250_16777215_10_images_2255_Clipboard17.jpgVineri după-amiază, a fost alarmă de gradul zero în cartierul Vişoi, după ce mai multe persoane au sunat la 112 şi au semnalat că se simte un miros puternic, specific emanaţiilor de gaze. Ajunşi la faţa locului, pompierii, poliţiştii şi reprezentanţii societăţii furnizoare de gaze naturale au constatat că cele sesizate se confirmă şi au început căutările pentru a identifica sursa acestor scurgeri. 

În scurt timp, autorităţile au dezlegat misterul. Mirosul puternic emana dintr-un apartament situat la etajul întâi, în blocul 9, pe strada General Simonescu. Ulterior, unul dintre pompieri a pătruns pe o fereastră, cu ajutorul unei scări metalice, în apartamentul problemă şi a pus capăt coşmarului. A oprit imediat instalaţia de gaz şi a deschis geamurile pentru aerisirea locuinţei, după care a verificat dacă proprietarul era acasă şi dacă avea nevoie de ajutor. Nimeni nu se afla în apartament, acesta fiind nelocuit. „Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a fost solicitat să intervină pentru a asigura măsurile PSI la scăpări de gaze într-un bloc de pe strada General Simonescu, la etajul întâi. În prezenţa organelor de Poliţie, am intrat în apartament, proprietarul nefiind prezent, s-a aerisit locuinţa, existând pericol de explozie. Am oprit gazul, dar şi apa.”, ne-a declarat plt.maj. Bogdan Ilina, de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung. Din fericire, situaţia a fost rezolvată în timp util şi nu a fost nevoie de evacuarea locatarilor. Câmpulungenii au un motiv în plus să fie îngrijoraţi de astfel de probleme, după ce, în ianuarie 2008, în urbea lor, o explozie asemănătoare a curmat viaţa unui om, în propria casă. Aşa se face că acum dau imediat alarma atunci când simt prin preajma lor miros de mercaptan.

The most visited gambling websites in The UK