Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Incendii la Rucăr şi Mioarele de la coşurile de fum necurăţate

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 821

b_400_250_16777215_10_images_2250_Clipboard03.jpg

Pompierii câmpulungeni au fost solicitaţi, duminică seara, pentru a interveni la stingerea a două incendii izbucnite în comunele Rucăr şi Mioarele. Din fericire, s-a intervenit cu promptitudine, iar pagubele au fost minime.

Alarma s-a dat mai întâi în jurul orei 20.45, în comuna Rucăr. O autospecială cu apă şi spumă de la punctul de lucru din localitate al Detaşamentului de Pompieri Câmpulung a fost direcţionată către gospodăria Elenei Pîrnuţă, unde se aprinsese un coş. Focul a fost stins cu repeziciune, înainte să se extindă în întreaga locuinţă. Nu au ars decât aproximativ 6 metri pătraţi din acoperiş. În jurul orei 21.25, două autospeciale de la unitatea din Câmpulung au plecat spre comuna Mioarele, unde se semnalase un alt incendiu, la un fost magazin situat vizavi de Primărie, aparţinând lui Cătălin Neferu. Nici aici flăcările nu au făcut mari pagube, arzând circa 10 metri pătraţi dintr-un perete şi din acoperiş. În ambele cazuri, totul a pornit de la coşurile de fum neîntreţinute corespunzător. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK