Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Două maşini avariate, din cauza unui taximetrist neatent

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 4817

b_400_250_16777215_10_images_2249_Clipboard10.jpgO tamponare petrecută miercuri după-amiază, în cartierul Vişoi III, s-a lăsat cu pagube materiale serioase. Două autoturisme au fost grav avariate din cauza unui şofer neatent, care nu s-a asigurat şi nu i-a acordat prioritate unui alt conducător auto care se deplasa regulamentar.

Accidentul a avut loc pe strada I.C. Brătianu, în faţa fostului complex comercial din Vişoi III. Potrivit martorilor, un taximetrist, care se deplasa la volanul unui autoturism Dacia Logan, dinspre strada Cuza Vodă (pod Gobej) a încercat, la un moment dat, să vireze la stânga, pe strada Erou Căpitan Becleanu, însă a fost surprins şi lovit în plin de un alt autoturism, Skoda Octavia, care circula regulamentar din sens opus. „Taximetrul a venit de sus şi şoferul a crezut că are timp să se încadreze pe strada laterală. N-a mai apucat, că l-a lovit ăsta cu Skoda. Aveau ceva viteză amândoi, că altfel nu se şifonau aşa de tare maşinile!”, ne-a spus un trecător, martor la cele întâmplate. Partea bună a lucrurilor e că nimeni nu a fost rănit, accidentul cauzând doar daune materiale. Poliţiştii câmpulungeni au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul. 

Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK