Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Incendiu violent de la acumulatorul unui redresor lăsat la încărcat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 961

O familie din comuna Berevoeşti a rămas sub cerul liber, în plină iarnă, dar şi fără agoniseala de-o viaţă, după ce, marţi-dimineaţă, un incendiu devastator le-a distrus toată gospodăria, în ciuda intervenţiei pompierilor câmpulungeni de la punctul de lucru din Aninoasa. Flăcările au fost observate cu întârziere şi s-au propagat cu repeziciune, mistuind totul în calea lor.

Pagubele sunt însemnate

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 5.30, în gospodăria lui Gheorghe Ilinca (preotul Gheorghiţă, după cum îl ştiu localnicii), situată pe drumul judeţean către Aninoasa. Două autospeciale cu apă şi spumă au intervenit pentru stingerea flăcărilor, însă, în ciuda eforturilor depuse, pompierii nu au reuşit să salveze mare lucru. Intervenţia a fost una dificilă, salvatorii luptându-se cu flăcările aproximativ trei ore. Au ars garajul, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, maşina, acoperişul casei şi foarte multe bunuri. Nu au fost înregistrate victime. Din primele verificări ale pompierilor, se pare că toată nenorocirea ar fi pornit de la acumulatorul unui redresor lăsat la încărcat, în garaj.

Din aceeaşi cauză, familia Niţiş, din Bughea de Jos, a rămas, la mijlocul lunii septembrie, pe data de 16, anul trecut, fără locuinţă. Aşa cum au declarat pompierii atunci, sursa probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic al curentului electric, un redresor a fost lăsat în priză şi de aici a pornit nenorocirea. 

Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK