Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A plonjat cu BMW-ul în râu!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 5643

b_400_250_16777215_10_images_2248_Clipboard10.jpgAccident spectaculos, la sfârşitul săptămânii trecute, pe 4 spre 5 ianuarie, pe centura ocolitoare a Câmpulungului. Un bolid de lux, BMW X5, înmatriculat în judeţul Braşov, a plonjat în albia Râului Târgului, după ce şoferul acestuia a pierdut controlul volanului, cel mai probabil, din cauza vitezei. În urma incidentului, conducătorul auto a scăpat, în mod miraculos, nevătămat, iar maşina a fost avariată doar în partea din faţă. Bărbatul a încercat să scoată maşina din apă pe partea opusă, însă manevra nu i-a reuşit. A abandonat-o acolo, după care şi-a luat tălpăşiţa.

Proprietarul maşinii este din Săcele

Autoturismul a fost văzut, vineri-dimineaţă, de mai mulţi participanţi la trafic, care au dat alarma la 112. Poliţiştii câmpulungeni au demarat cercetările pentru a stabili cui îi aparţine maşina, dar şi cum a ajuns în râu. Oamenilor legii nu le-a luat prea mult ca să dea de urma proprietarului. Acesta este un bărbat din localitatea Săcele, judeţul Braşov, care le-a declarat poliţiştilor că a împrumutat autoturismul unui cumnat şi acesta ar fi protagonistul accidentului. Bărbatul venea de la Piteşti şi se îndrepta spre casă, însă, la intrarea pe centura ocolitoare a Câmpulungului, în cartierul Apa Sărată, l-a pândit ghinionul. Într-o curbă periculoasă, el a pierdut controlul volanului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, şi a ajuns cu bolidul în Râul Târgului, pe lângă podul din zona cimitirului. Ulterior, şoferul a încercat să iasă cu maşina din apă pe partea opusă, însă manevra nu i-a reuşit, aşa că a lăsat-o acolo şi şi-a văzut de drum. Evenimentul rutier a fost înregistrat ca tamponare, autoturismul fiind uşor avariat în partea din faţă, astfel că şoferul a avut la dispoziţie 24 de ore pentru a se prezenta la Poliţie şi a declara ce s-a întâmplat. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK