Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La un pas de moarte după ce au fost Intoxicaţi  cu monoxid  de carbon

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2337

 

b_400_250_16777215_10_images_2248_Clipboard08.jpg

Sâmbătă seara, pe 6 ianuarie 2018, patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au fost la un pas de moarte după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, emanat de butelia în funcţiune care alimenta un instant de apă caldă. Toţi au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar acum sunt în afara oricărui pericol.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 17.00, într-o locuinţă aflată pe strada Valea Foii, din comuna Valea Mare Pravăţ. Gazul letal l-a afectat în primă fază pe capul familiei, un tânăr de 35 de ani, care a picat ca secerat în casă. Soţia a crezut că este obosit de la muncă şi a cerut ajutorul vecinilor. Oamenii au încercat să-l readucă în simţiri însă, între timp, şi soţiei i s-a făcut rău şi a leşinat. Copiii celor doi erau în altă cameră, astfel că nu au fost prea afectaţi. După ce a picat şi mama celor doi copilaşi, vecinii, chemaţi de femeie, au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns ambulanţa şi un echipaj SMURD. Celor patru le-au fost acordate primele îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpulung, unde au primit îngrijirile medicale ce se impuneau. După ce au rămas sub observaţie medicală câteva ore, au părăsit unitatea medicală. Întreaga familie e în afara oricărui pericol. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK