Menu
TRAFIC

Le-a ars carnea din afumătoare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 227

În ultimele zile ale anului trecut, pompierii musceleni au fost solicitaţi în două comune pentru stingerea a tot atâtea incendii, izbucnite la anexele în care era depozitată carne de porc în vederea conservării prin afumare. Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu Ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Godeni, satul Malu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă. Flăcările au distrus afumătoarea din lemn, o magazie pe o suprafaţă de aproximativ 44 de metri pătraţi, 70 de kilograme de carne, 2.500 de kilograme de fân şi lemne.

Pompierii Punctului de Lucru Rucăr au fost trimişi în localitate pentru a lichida un incendiu care izbucnise tot la o afumătoare. Focul a distrus construcţia din lemn pe o suprafaţă de 3 metri pătraţi şi aproximativ 30 de kilograme de carne şi grăsime de porc.

În ambele cazuri, pompierii au concluzionat că incendiul a pornit de la focul deschis în spaţii închise.

 

The most visited gambling websites in The UK