Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Au plonjat cu maşina în pârâul Bughea

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1876

b_400_250_16777215_10_images_2246_Clipboard11.jpgCauza: neatenţia şoferului

Doi bărbaţi din Bughea de Sus au văzut moartea cu ochii, în a doua zi de Crăciun, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în pârâul Bughea. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru ei. Chiar dacă autoturismul a fost serios „şifonat”, atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta s-au ales cu răni minore.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.15, pe şoseaua principală ce străbate localitatea. Potrivit martorilor, conducătorul auto al unui autoturism Dacia 1410 Break, Nicolae A., de 36 de ani, cel mai probabil, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul volanului şi a plonjat cu maşina în albia pârâului Bughea, de la o înălţime considerabilă. „Am văzut maşina pe drum, n-avea viteză mare, şi-apoi, cât ai clipi, s-a dus în gârlă. Nu ştiu ce au făcut, n-a fost atent şoferul, s-o fi speriat de ceva... Maşina nu ai ce să mai faci cu ea, e turtită rău. Ei au ieşit amândoi pe picioare, nu sunt loviţi rău.”, ne-a declarat un localnic. Cineva a semnalat incidentul la 112 şi în zonă a ajuns o ambulanţă SMURD, care l-a preluat pe şofer şi l-a transportat la spital, unde s-a constatat că suferise răni minore. Pasagerul din dreapta, unchiul şoferului, Ilie A., de 55 de ani, a scăpat şi el cu bine din această încercare, alegându-se cu traumatisme care nu au necesitat transportul la spital. În cauză, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cu certitudine modul în care s-a produs accidentul. A.B.

The most visited gambling websites in The UK