Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Afacere de familie. Soţul „peşte”, soţia prostituată

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1252

 

Un muscelean a ajuns după gratii după ce a fost prins de oamenii legii că şi-a determinat soţia să se prostitueze. Este vorba despre Alin Marius Costea, de 42 de ani, din Hârtieşti.

Povestea a ieşit la iveală după ce poliţiştii au prins, şi nu o dată, o femeie de 28 de ani, din Hârtieşti, care oferea servicii sexuale şoferilor aflaţi în tranzit pe strada Depozitelor, adică pe vechea şosea de centură a Piteştiului. Din verificări a rezultat că aceasta era adusă la Piteşti, plasată pe linia de centură şi obligată să practice cea mai veche meserie din lume chiar de soţul său, Alin Marius Costea, cu care era căsătorită de vreo cinci ani, având o fetiţă de patru ani. Chiar dacă se despărţiseră în fapt, nu şi legal, bărbatul, care-şi găsise o altă femeie la Piteşti, a păstrat relaţia cu nevasta. Profitând de faptul că provine dintr-o familie dezorganizată şi are o educaţie precară, el a determinat-o să se prostitueze. Pe 20 decembrie, Alin Marius Costea a fost prins la Curtea de Argeş, unde fugise, ştiind că este căutat de oamenii legii. Reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul Poliţiei Argeş, împricinatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi dispunerea unei măsuri preventive, iar procurorii l-au plasat pe soţul proxenet sub control judiciar pentru 60 de zile. 

The most visited gambling websites in The UK