Menu
TRAFIC

După ce s-a făcut de „cacao” în turism, Ioana Flintea a trecut la afaceri cu câini, pe Internet

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3203

b_400_250_16777215_10_images_2245_Clipboard12.jpgSpiritul întreprinzător al Ioanei Flintea pare să nu aibă limite. După ce a făcut bani frumoşi în domeniul comercial, pe vremea când era şefa unui magazin de încălţăminte, dispărut între timp din peisajul câmpulungean, şi din turism, de pe urma ţepelor date unor clienţi creduli, dar şi unei firme la care a lucrat, fosta vicepreşedintă a PNL Câmpulung s-a reprofilat şi a trecut la afacerile cu câini de rasă.

Akita Inu, simbol naţional în Japonia

Potrivit unui anunţ postat pe o pagină de profil de pe un site de socializare, Ioana Flintea vinde căţeluşi din rasa Akita Inu, care provine din Japonia. „Puiuţi de Akita Inu, de vânzare, vârsta 5 săptămâni, deparazitaţi şi vaccinaţi conform vârstei, cu carnet de sănătate, din părinţi cu pedigree! Se poate face şi paşaport conform vârstei! Asigurăm şi transport în ţară şi străinătate! Preţ 300 euro. Telefon 0744......”, este reclama pe care şi-o face Flintea pe Facebook, prin intermediul unei alte pagini. Pentru a-şi impresiona potenţialii clienţi, tânăra a postat fotografii cu „Cartea de Origine Română - Certificat de Origine (pedigree)”, unul dintre puii pe care-i are la vânzare, dar şi cu părinţii acestora într-o ipostază tandră, ce ilustrează momentul împerecherii! Conform Wikipedia, „Akita Inu descind din legendarii câini de rasa Matagi. Analizele ADN îi plasează printre cele 14 cele mai vechi rase de câini domesticiţi, deţinători ai „genei ancestrale” a lupilor străvechi. De-a lungul timpului, rasa a avut mai multe întrebuinţări în ţara natală, fiind, pe lângă asistent la vânătorile de cerbi şi urşi, câine de pază al reşedinţelor nobiliare, câine de luptă, animal de tracţiune pentru sanie şi în serviciul forţelor de ordine/armatei. Akita Inu se bucură de o imensă popularitate în Japonia, unde sunt consideraţi simbol naţional. Rasa este inclusă în lista celor şapte monumente ale naturii. Japonezii îi consideră cei mai loiali companioni şi protectori ai casei. Akita Inu simbolizează prosperitatea şi sănătatea.” 

Reamintim că Ioana Flintea a fost condamnată, recent, la închisoare, după ce a fost trimisă în judecată, pentru că a prejudiciat firma SC Negru Vodă Turism Invest SRL, pe vremea când era angajata acesteia. Câmpulungeanca este cercetată şi într-un alt dosar, pentru înşelăciune, după ce a ţepuit zeci de persoane care sperau să petreacă clipe de neuitat în diverse staţiuni din ţară şi străinătate. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK