Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Panică în blocul 17 din Vişoi. I-a explodat butelia în faţă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2220

b_400_250_16777215_10_images_2244_Clipboard17.jpgClipe de groază, duminică dimineaţă, pentru un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Câmpulung. Tânărul a ajuns la Spitalul Municipal, pentru a primi îngrijiri medicale de urgenţă, după ce i-a explodat butelia din garsoniera în care locuia, pe fondul unei acumulări de gaz. În urma deflagraţiei, victima a suferit arsuri pe mâini şi faţă, însă, din fericire, leziunile provocate de flăcări nu sunt grave.

Victima a suferit arsuri de gradele I şi II

Bărbatul locuieşte pe strada Emil Gârleanu, din cartierul Vişoi, în blocul 17, scara B, la parter. Imobilul este structurat pe patru etaje şi este alcătuit numai din garsoniere, în care locuiesc persoane cu un statut social defavorizat şi delicvenţi. Chiar dacă este al Primăriei, nu a fost niciodată racordat la reţeaua de gaze, aşa că tânărul se folosea, la fel ca mulţi alţi chiriaşi, de o butelie clasică. Duminică de dimineaţă, după ce s-a trezit, tânărul a mers în bucătărie să aprindă aragazul ca să-şi facă ceva de mâncare. În acel moment, gazele acumulate peste noapte s-au aprins la prima scânteie, iar butelia a luat foc, provocând o explozie puternică. Bărbatul s-a ales cu arsuri de gradele I şi II doar pe faţă şi pe mâini. Deflagraţia nu a fost urmată de un incendiu, astfel că nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor sosiţi la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă. Auzind bubuitura, mai mulţi vecini au ieşit afară, cuprinşi de panică, însă spiritele s-au calmat în momentul în care oamenii au constatat că totul este sub control şi nu mai e niciun pericol de incendiu sau alte explozii. „Eu am fost prima care m-am dus la geam şi am strigat: „Ce ai făcut, Gabi? Ce ai făcut, Gabi?” Zicea: „Sunt mort, sunt mort, sunt ars.” M-am dus la el, am căutat cu lanterna buletinul şi telefonul. Era ars pe ambele mâini şi pe faţă, pe nas. A zis că nu ştie nimic, a dormit şi s-a trezit… Nu ştia de la ce s-a întâmplat. Era buimac.”, ne-a declarat vecina care a ajuns prima la garsoniera bărbatului.

Victima a fost transportată cu o ambulanţă la spital, unde a primit îngrijirile medicale care se impuneau, după care a fost internată la Secţia Chirurgie, starea ei fiind stabilă. Potrivit pompierilor, în urma exploziei au fost distruse geamurile şi uşa locuinţei tânărului de 33 de ani, elemente de mobilier şi aparatură electrocasnică, dar şi uşile altor şase garsoniere. „Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a fost anunţat de producerea unei explozii pe strada Emil Gârleanu, la un bloc cu garsoniere. Ajunşi la faţa locului, am găsit o persoană de sex masculin cu arsuri, care a fost preluată de Ambulanţa SMURD şi transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe a Spitalului Câmpulung. În urma deflagraţiei s-a constatat că uşile mai multor garsoniere au fost afectate.”, a declarat plutonier adjutant şef Gheorghe Simionescu. 

The most visited gambling websites in The UK