Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Motociclist câmpulungean, mort în accident, la Mărăcineni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3083

b_400_250_16777215_10_images_2242_Clipboard13.jpgUn câmpulungean şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de circulaţie produs la Mărăcineni, în care au fost implicate o motocicletă şi două autoturisme. Evenimentul a avut loc pe 7 decembrie, când Vasile Răilean, de 59 de ani, din Câmpulung, circula cu motocicleta către Piteşti. Din cauza vitezei şi a neatenţiei, nu a observat la timp că în faţa sa erau oprite o Dacia Logan şi un Renault Clio, la volanul cărora se aflau Ion S., în vârstă de 59 de ani, din Piteşti, respectiv Florin O., de 40 de ani, din Miceşti, care semnalizau că voiau să vireze la stânga pentru a intra în curtea fostei SMA Mărăcineni. Motociclistul a intrat în plin în spatele Loganului, care a fost proiectat în faţă, într-un Renault Clio. În urma impactului puternic, câmpulungeanul a zburat de pe vehicul, prin aer, circa 20 de metri, după care s-a prăbuşit în şanţ. A fost grav rănit, astfel că, la sosirea echipajelor de Ambulanţă, Vasile Răilean era decedat. Bărbatul a fost urcat în ambulanţă, fiind supus manevrelor de resuscitare, însă acestea nu au avut rezultatul scontat, fiind declarat decesul. Martor la nenorocire a fost ginerele lui Vasile Răilean. Omul a povestit şocat cum s-a petrecut totul. „Motocicleta o are cumpărată de un an din Anglia. El e proprietar şi a vrut să o înscrie pe România. De aceea, am fost la Piteşti de i-a făcut RAR-ul. Am venit eu cu maşina mea, el cu motocicleta. Am plecat din Piteşti, de la RAR, către casă. Am oprit aici, la ieşirea din Piteşti, şi am băut o cafea împreună, am luat un sandviş, apoi ne-am continuat drumul. El a mers în spatele meu. Am venit până aici, aproape la vreo 500 de metri, când el m-a depăşit şi s-a băgat pe prima bandă înapoi în faţa mea. A mai mers 50 de metri şi, în curbă, a vrut să iasă pe a doua bandă, el neştiind că se poate face la stânga. Nu cunoştea bine zona şi, nefiind semnalizată, nu a ştiut că e drum la stânga. A izbit în plin Loganul, care oprise să vireze şi l-a aruncat într-un Clio care, la fel, voia să facă stânga. L-am văzut când a fost aruncat în şanţ.”, a povestit bărbatul. Ginerele a mai spus că Vasile Răilean mai avea doi ani până când se putea pensiona şi intenţiona ca, după sărbători, să plece din nou la muncă în străinătate.

Este cel de-al doilea eveniment rutier petrecut la Mărăcineni în nici două săptămâni, primul fiind cel în care Radu Vasilică, deputat PSD de Argeş, care circula tot cu motocicleta, a fost victima unui accident extrem de grav, în urma căruia i-a fost amputat un picior. 

The most visited gambling websites in The UK