Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şi-au distrus maşinile în intersecţia de la Gardă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2514

b_400_250_16777215_10_images_2242_Clipboard12.jpg

Două persoane au fost rănite uşor, însă maşinile pe care le conduceau au fost serios avariate, în urma unui accident, care a avut loc duminică seara, pe 10 decembrie, pe DN 73, la ieşirea din Câmpulung, spre Braşov. Victimele au primit îngrijiri medicale la faţa locului, de la cadrele medicale de pe ambulanţele SMURD şi SAJ, refuzând transportul la spital. Poliţiştii Biroului Rutier au demarat cercetările pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.30, în intersecţia de la „Gardă”. Potrivit martorilor, un autoturism Opel Zafira, condus de Adrian Petre Nistor, din Braşov, se îndrepta spre Valea Mare Pravăţ, circulând dinspre Bulevardul I.C. Brătianu, din Câmpulung. Ajuns în intersecţia amintită anterior, şoferul maşinii îşi continuă drumul, fără să se asigure şi să acorde prioritate, intrând în coliziune cu o autoutilitară Renault, condusă regulamentar de Alina Bragă, din Stoeneşti, care venea dinspre podul Braşov, pe DN 73. În urma impactului, a rezultat avarierea celor două maşini, autoutilitara fiind proiectată în şanţul de pe marginea drumului. Cei doi conducători auto s-au ales cu traumatisme minore şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând deplasarea la spital pentru investigaţii amănunţite. Poliţiştii au stabilit că niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumaseră băuturi alcoolice şi au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine cauzele care au stat la baza producerii accidentului. 

 

 

The most visited gambling websites in The UK