Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Rupt de beat, a ajuns sub roţile unei maşini

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 584

 

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Câmpulung, a fost la un pas de moarte, zilele trecute, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Omul a ajuns la spital cu ambele picioare fracturate şi recunoaşte că a avut şi el partea lui de vină, fiind într-o stare avansată de ebrietate.

Incidentul s-a petrecut în centrul municipiului, pe trecerea de pietoni din capătul sudic al Bulevardului Pardon. Sorin C. băuse aproape toată ziua, iar la lăsarea întunericului, în loc să meargă acasă, căci abia se mai ţinea pe picioare, şi-a propus să mai bea o bere la un restaurant cu tradiţie din zonă. Numai că, în momentul în care a vrut să traverseze strada, chiar dacă era pe trecerea de pietoni, n-a mai fost atent la traficul rutier şi a fost lovit în plin de un autoturism, ajungând sub roţile acestuia. În urma impactului, bărbatul a fost rănit destul de serios la ambele picioare, fiind transportat cu o ambulanţă la spital. Cadrele medicale de la Compartimentul de Primiri Urgenţe au constatat că avea membrele inferioare fracturate şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Acum, se află în afara oricărui pericol, însă va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare. Aflat pe patul spitalului, pe bărbat îl roade acum o singură întrebare: „Dom'le, cine a dat peste mine, că eu nu-mi amintesc nimic?!” Alex Barbu

 

The most visited gambling websites in The UK