Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce şi-a recunoscut fapta, Alt ins condamnat că s-a culcat cu o copilă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 572

 

Judecătoria Câmpulung s-a pronunţat într-un nou dosar în care un bărbat este condamnat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată minoră.  Gheorghe Elvis Părucaru, originar din comuna Ţiţeşti, şi-a primit sentinţa pe 27 noiembrie 2017, după ce a încheiat cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung un acord de recunoaştere a vinovăţiei. Pentru infracţiunea de act sexual cu un minor, în formă continuată, tânărul va ispăşi o pedeapsă de un an şi şase luni, cu suspendarea executării pe un termen de supraveghere de doi ani, timp în care trebuie să se supună următoarelor măsuri: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă şi informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Ca sancţiune accesorie, lui Gheorghe Elvis Păcuraru i s-au ridicat drepturile de a fi ales în autorităţi publice sau în orice alte funcţii publice, şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioadă de trei ani, de la data rămânerii definitive a sentinţei.

Prin hotărârea dată, instanţa l-a obligat pe bărbat să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate, dar să presteze şi 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, la Primăria Ţiţeşti. Cheltuielile judiciare către stat, în sumă de 100 de lei, vor intra tot în contul inculpatului. Sentinţa poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK