Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Scandal de pomină la Cetăţeni Bătaie între fraţi pentru casa părintească

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 606

b_400_250_16777215_10_images_2242_Clipboard08.jpgUn bărbat în vârstă de 51 de ani şi concubina acestuia, de 45 de ani, ambii din comuna Cetăţeni, au ajuns, zilele trecute, la spitalul din Câmpulung, pentru a primi îngrijiri medicale de urgenţă, după ce au fost implicaţi într-un scandal de pomină, petrecut în familie. Cei doi au fost bătuţi crunt de fraţii bărbatului şi nişte nepoţi, totul pornind de la o dispută pentru casa părintească. Victimele sunt acum în afara oricărui pericol, însă au nevoie de mai multe zile de spitalizare pentru refacere.

„Au bătut-o ca pe şniţel!”

Ion B. şi iubita acestuia, Liliana C., locuiesc de peste 20 de ani în casa părinţilor bărbatului şi, după cum susţin cei doi, până la sfârşitul săptămânii trecute, nu au avut probleme pe această temă cu restul neamurilor. Acum, pare-se că fraţii lui Ion îşi vor şi ei drepturile şi i-au cerut acestuia să-şi ia tălpăşiţa, împreună cu familia lui. „Au venit peste mine, în casă, nişte fraţi şi surorile lui şi mi-au zis să plec, că nu am niciun drept să stau acolo. Păi, noi locuim de mulţi ani în casa părintească şi nu ne-au zis niciodată nimic, n-a fost scandal. Acum, nu ştiu ce i-a apucat, că au intrat peste mine şi m-au înjurat. N-au dat de prima dată în mine, a doua zi.”, ne-a declarat Liliana C. Ion nu-şi dorea, însă, un scandal cu fraţii săi, aşa că s-a dus să reclame incidentul la Poliţie, lăsând la latitudinea oamenilor legii să medieze conflictul. Când s-a întors acasă, s-a întâlnit cu un nepot, pe care-l crescuse ca pe copilul său, după ce tatăl acestuia l-a dat, o perioadă, afară din casă. De la această întâlnire avea să pornească tot scandalul. „Acest nepot al meu m-a înjurat. Am încercat să-l potolesc şi l-am tras de guler, bătându-i obrazul. El m-a lovit cu pumnul în faţă, după care a fugit şi s-a dus glonţ la taică-său, spunându-i, culmea, că eu l-am bătut. A doua zi, tatăl băiatului i-a strâns pe toţi fraţii mei şi nepoţii şi au venit la mine acasă. Au găsit-o pe nevastă-mea, că eu eram la muncă, şi au luat-o la omor. Au bătut-o ca pe şniţel şi i-au spus că, dacă nu plecăm de-acolo, ne dă foc la casă.”, ne-a povestit Ion cum a izbucnit conflictul. După tărăboiul creat, Liliana a ajuns la spital, după ce nişte vecini au sunat la 112 pentru a cere ajutor. După ce a primit îngrijiri medicale, femeia a fost internată, urmând să rămână sub observaţie medicală mai multe zile.

„M-au bătut până m-au lăsat într-o baltă de sânge!”

Scandalul nu s-a terminat aici. Ion a aflat toată povestea abia a doua zi de dimineaţă, când s-a întors de la muncă şi nu şi-a găsit acasă nici concubina, nici copiii. Bărbatul s-a dus la Poliţie şi a reclamat totul, iar, când s-a întors la domiciliu, s-a trezit în curte cu agresorii, care s-au năpustit şi asupra lui, lăsându-l lat la pământ. „Când am venit de la muncă, am găsit casa goală şi devastată. De la nişte veri, am aflat că pe nevastă-mea a luat-o ambulanţa şi a dus-o la spital. Nu ştiam nimic de copii... S-au speriat şi au fugit care încotro, de frica fraţilor mei. N-a mai durat mult şi m-am trezit în curte cu ei. M-au bătut până m-au lăsat într-o baltă de sânge! Abia mi-am revenit şi m-am dus din nou la Poliţie. Pe drum, m-am întâlnit cu preotul şi primarul şi le-am povestit ce mi s-a întâmplat. Ei au sunat la 112 şi m-a dus şi pe mine salvarea la spital, unde era şi nevastă-mea.”, ne-a mai spus bărbatul. După ce a primit îngrijiri medicale de urgenţă, Ion a fost şi el internat, fiind vecin de salon cu concubina sa. După ce se vor externa, victimele intenţionează să-şi dea în judecată agresorii. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK