Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şoferi prinşi băuţi la volan

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 546

Gheorghe T., de 50 de ani, din comuna Dârmăneşti, a fost prins de către oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatul avea o concentraţie de 0,53 mg/litru alcool pur în aerul expirat. 

Un alt client al poliţiştilor de la Rutieră a fost Alexandru P., de 22 de ani, tot din comuna Dârmăneşti. Tânărul a fost depistat de către agenţi în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului. Şoferul avea o concentraţie de 0,47 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Mugurel M., de 44 de ani, din Câmpulung, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, în timp ce conducea un autoturism prin comună, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 1,14 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală.

 

The most visited gambling websites in The UK