Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Căruţele cu care cărau lemnele furate, confiscate

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 527

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au efectuat controale pentru prevenirea şi combaterea delictelor din domeniul silvic. Aceştia i-au depistat pe Gheorghe T. şi Eugen B., ambii în vârstă de 54 de ani, din comuna Stâlpeni, care au tăiat şi transportat fără documente legale aproape 3 metri cubi de gorun. Bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.000 de lei, iar materialul lemnos a fost predat Ocolului Silvic competent. De asemenea, oamenii legii au confiscat căruţele cu care a fost transportat materialul lemnos. 

O altă acţiune amplă a poliţiştilor, jandarmilor şi reprezentanţilor Gărzii Forestiere Ploieşti a avut ca scop verificarea respectării prevederilor legale la regimul silvic. Controalele s-au desfăşurat în zona localităţilor Lereşti, Stoeneşti, Valea Mare Pravăţ, Bughea de Jos şi Bughea de Sus, Ţiţeşti, Vultureşti şi Davideşti. Au fost verificate şi trei societăţi comerciale cu obiect de activitate prelucrare şi comercializare a materialului lemnos, 19 autovehicule care transportau material lemnos şi 10 căruţe. În urma controalelor au fost date 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 59.300 lei. Totodată, poliţiştii au confiscat peste 15 metri cubi de material lemnos şi o căruţă

The most visited gambling websites in The UK