Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Condamnată că a furat de la Saldovin

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 779

 

O musceleancă, după ce a furat de la o societate comercială din Câmpulung, şi-a primit pedeapsa. Printr-o hotărâre judecătorească, femeia a fost obligată să plătească firmei păgubite despăgubiri.

Vandana Dragomir a sustras bunuri de la firma Saldovin Com SRL, iar rechizitoriul Parchetului Câmpulung nr. 2544/P/2016 a fost admis de Judecătorie pe 27 iunie 2017, când s-a început şi judecarea ei pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Pentru că a urmat vacanţa judecătorească, primul termen s-a derulat pe 26 septembrie 2017, când completul penal a introdus în cauză, ca parte vătămată, societatea Saldovin Com SRL, reprezentată prin asociatul unic Constantin Vintilă, care s-a constituit parte civilă cu suma de 550 lei.

După o amânare, pronunţarea Judecătoriei Câmpulung a venit pe 21 noiembrie 2017, când Vandana Dragomir a primit 4 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de doi ani, calculat de la data rămânerii definitive a acestei hotărâri. Pe durata termenului de supraveghere, femeia trebuie să respecte măsurile: să se prezinte la serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Argeş la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5cinci zile, precum şi întoarcerea; să comunice schimbarea locului de muncă şi informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Instanţa i-a atras atenţia Vandanei Dragomir asupra faptului că dacă pe parcursul termenului de supraveghere, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse, se revocă amânarea şi se dispune aplicarea şi executarea pedepsei. Plus că, i s-a mai pus în vedere că în situaţia în care, după amânarea aplicării pedepsei săvârşeşte o nouă infracţiune, cu intenţie sau intenţie depăşită, descoperită în termenul de supraveghere, pentru care s-a pronunţat o condamnare chiar după expirarea acestui termen, se va revoca amânarea şi se va dispune aplicarea şi executarea pedepsei.

Prin aceeaşi hotărâre, judecătorul a obligat-o de femeie să plătească societăţii Saldovin Com SRL suma de 550 lei, despăgubiri civile, plus 200 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat. Părţile au termen 10 zile de la comunicare să facă apel la această hotărâre.

 

The most visited gambling websites in The UK