Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce a depus 7.000 euro, sumă obţinută din prostituarea soţiei sale, Alt proxenet, condamnat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 4338

b_400_250_16777215_10_images_2240_Clipboard07.jpgDin lotul celor 25 de musceleni, reţinuţi pe 5 octombrie 2016, sub acuzaţia de proxenetism şi spălare de bani, doar patru au fost condamnaţi până acum, iar doi au fost achitaţi. Au scăpat de acuzaţii Eduard Mihai Lică şi Ionuţ Cătălin Bejan, iar fraţii Alexandru Florin şi Robert Mădălin Costea, după ce au încheiat cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş un acord de recunoaştere a vinovăţiei, au primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de 4 ani. Singurul care a primit cu „executare” a fost Cezar Marius Nicolae Dragnea, patru ani de închisoare. În cazul lui Dragnea, Lică şi Bejan, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung a contestat decizia Judecătoriei, dosarul judecându-se la Curtea de Apel Piteşti, termenul fiind stabilit pe 22 ianuarie 2018.

Al patrulea condamnat este Marian Bogdan Preda, care, ca predecesorii, a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. În aceste condiţii, pentru infracţiunea de proxenetism în formă continuată, Marian Bogdan Preda a fost condamnat la un an şi zece luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani. În aceşti doi ani, tânărul trebuie să se supună mai multor măsuri, dar şi să execute 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Bughea de Sus, localitate în care îşi are şi reşedinţa, şi să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

Ca pedeapsă complementară, lui Marian Bogdan Preda i s-au interzis de către instanţă drepturile de a fi ales în autorităţile publice sau în orice funcţii publice şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioadă de doi ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare. Din pedeapsa stabilită, bărbatului i se va scădea perioada cât a fost arestat preventiv şi în arest la domiciliu, din 5 octombrie 2016 şi până în 24 februarie 2017. Ca măsură de siguranţă, Judecătoria Câmpulung a dispus confiscarea specială a sumei de 7.000 de euro, reprezentând suma obţinută de inculpat din prostituarea soţiei sale, depusă de către acesta la CEC Bank SA în data de 10 octombrie 2017. Marian Bogdan Preda trebuie să suporte şi cheltuielile judiciare către stat, în sumă de 1.050 lei. Cum sentinţa nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK