Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Impact cu gust amar la „Dulcica”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3928

b_400_250_16777215_10_images_2239_Clipboard12.jpg

Doi tineri din Câmpulung şi-au făcut maşinile praf după ce au fost implicaţi într-un accident rutier, care a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe 25 noiembrie, pe Bulevardul I.C.Brătianu, din municipiu. Doar unul dintre conducătorii auto a fost rănit, însă traumatismele suferite au fost minore. Niciunul dintre şoferi nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Accidentul s-a petrecut la ora 15.30, în zona „La Dulcica”, în faţa supermarketului din Vişoi. Potrivit martorilor, un autoturism BMW a ieşit din benzinăria din zonă, fără ca şoferul acestuia să se asigure, fiind surprins şi lovit în plin de un Logan, care circula regulamentar, dinspre „Gardă”. „Ăla cu BMW-ul a ieşit de la Peco. Nu ştiu ce a fost în capul lui, că a ieşit direct în stradă, fără să se uite dacă vine vreo maşină. O fi zis că era timp să iasă, i s-o fi oprit motorul, nu ştiu, dar ăla cu Loganul l-a luat în plin. N-are nicio vină omul. Poate doar că circula cu viteză. Din câte am auzit, şoferul BMW-ului avea permis doar de o săptămână, nu ştiu sigur...”, ne-a declarat unul dintre martorii accidentului. În urma impactului, autoturismul BMW s-a oprit pe spaţiul verde din faţa supermarketului, iar Loganul a fost proiectat într-un tei, aflat pe marginea drumului. Ambele maşini au fost serios avariate, iar şoferul maşinii de fabricaţie românească a fost rănit uşor, fiind transportat cu o ambulanţă la spital. A primit îngrijirile medicale care se impuneau, iar acum se află în afara oricărui pericol. Poliţiştii Biroului Rutier au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK