Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dosar penal pentru furt de curent

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2739

b_400_250_16777215_10_images_2238_Clipboard17.jpgJandarmii Detaşamentului 1 Mobil al Inspectoratului Judeţean au desfăşurat o acţiune de control, în colaborare cu reprezentanţii firmei Distribuţie Energie Oltenia. Au fost vizate cătunele de romi din comunele Bughea de Sus şi Hârtieşti. Acţiunea a avut ca scop combaterea şi prevenirea furturilor de componente electrice, dar şi combaterea sustragerii de energie electrică. În timpul deschiderilor, la Bughea de Sus a fost identificat un imobil branşat ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică. Proprietarul casei consuma ilegal curent electric cu ajutorul unei instalaţii improvizate, clandestine, care alimenta instalaţia familiei, fără a avea contor şi fără a înregistra energia consumată. Racordul artizanal la stâlpul de electricitate a fost dezafectat de angajaţii de la Energie Oltenia.

Pe numele bugheanului a fost deschis un dosar de cercetare penală, care va fi instrumentat de poliţiştii de la Secţia Rurală Valea Mare Pravăţ. Astfel de acţiuni ale jandarmilor şi angajaţilor de la Electrica vor continua  în viitor. Adrian TĂNASE

 

The most visited gambling websites in The UK