Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Traficul, blocat pe Dealul Sasului de un camion cu remorca răsturnată

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1774

b_400_250_16777215_10_images_2238_Clipboard16.jpg

Traficul rutier a fost perturbat, marţi după-amiază, în comuna Dâmbovicioara, după ce remorca unui camion s-a răsturnat în drum, pe serpentinele de la Dealul Sasului, blocând ambele sensuri de mers. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, însă circulaţia a fost oprită în zonă mai bine de o jumătate de oră, după care s-a putut circula, alternativ, pe un singur sens, până când remorca a fost repusă pe roţi.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 15.45, pe DN 73, la kilometrul 85+200. Camionul era plin cu marfă şi cobora spre localitatea Podu Dâmboviței, iar, la un moment dat, într-o curbă periculoasă la dreapta, chiar în zona în care se lansează parapantiştii, remorca a intrat în balans, cel mai probabil, din cauza vitezei, şi s-a răsturnat pe carosabil, blocând traficul rutier. Ulterior, un utilaj greu a reuşit să deplaseze remorca câţiva metri, reuşindu-se să se creeze un spaţiu suficient cât să treacă maşinile de tonaj redus, doar pe sensul de mers către Câmpulung. După mai bine de o oră, remorca a fost repusă pe roţi cu ajutorul unei macarale, iar circulaţia a fost reluată, fără alte evenimente neplăcute.

The most visited gambling websites in The UK