Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Unul dintre rudarii care au construit pe terenul Mănăstirii Cetăţuia, condamnat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1357

Unul dintre ţiganii executaţi de stareţul Mănăstirii „Cetăţuia Negru Vodă”, că a acaparat 200 de metri pătraţi din proprietatea bisericii, la Valea Cetăţuii, a fost condamnat. 

Claudel Puicuş, zis „Babeacă”, din Cetăţeni, a primit o sentinţă de un an şi şase luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pe o perioadă de supraveghere de doi ani, pentru refuzul de prelevare de mostre biologice. Sentinţa a fost mai blândă datorită faptului că inculpatul a încheiat cu Parchetul Câmpulung un acord de recunoaştere a vinovăţiei, cu care judecătorul de caz a fost de acord. Prin hotărârea din 23 octombrie, instanţa a dispus ca Puicuş să se supună mai multor măsuri pe durata termenului de supraveghere: să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Şi nu va părăsi teritoriul României fără acordul instanţei.

În cadrul condamnării, Claudel Puicuş a fost obligat să presteze şi 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii la Primăria Cetăţeni şi să achite 100 de lei, cheltuieli judiciare către stat.

Claudel Puicuş face parte din lotul celor 18 etnici care şi-au înjghebat gospodării clandestine pe pământurile mănăstireşti. Chiar dacă Mănăstirea „Cetăţuia Negru Vodă” a obţinut în instanţă obligarea ţiganilor „să lase în deplină proprietate şi posesie reclamantei suprafaţa de 3.458 metri pătraţi”, decizia nu a schimbat cu nimic situaţia. 

The most visited gambling websites in The UK