Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Apartament în flăcări, de la un scurtcircuit

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2038

b_400_250_16777215_10_images_2232_Clipboard05.jpgIncendiu devastator, joi de dimineaţă, într-un apartament din Câmpulung! Două autospeciale cu apă şi spumă au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au produs panică printre locatari. Mai multe persoane au fost evacuate, printre care şi patru copii. Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră. Din fericire, nu au fost victime, însă pagubele sunt însemnate.

Pagube de circa 23.000 de lei

Alarma s-a dat la ora 03.45, pe scara B a blocului 7, din cartierul Vişoi, strada General Simonescu. Iulian Ispas, de 24 de ani, care locuieşte la parterul imobilului, a simţit miros de fum în apartament şi a sunat la 112. La faţa locului au ajuns în scurt timp două echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung care au început lupta cu flăcările. Din cauza fumului dens, care se degaja din apartamentul care a luat foc, pompierii au decis evacuarea a 21 de persoane, printre care şi patru copii cu vârste între 2 şi 10 ani. După aproximativ o oră, focul a fost stins fără să provoace victime omeneşti. Au ars elemente de mobilier, aparatură electronică şi electro-casnică, materiale textile, instrumente muzicale şi alte bunuri, pagubele ridicându-se la suma de 23.000 de lei. Din primele verificări, se pare că totul a pornit de la un scurt-circuit al instalaţiei electrice aferentă unui studio de înregistrări audio-video pe care tânărul îl amenajase în apartament. 

The most visited gambling websites in The UK