Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Nervos şi băut, după o ceartă cu soră-sa, medic chirurg, cu maşina-n gardul de la TBC

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 831

 b_400_250_16777215_10_images_2232_Clipboard01.jpg

Într-una dintre serile trecute, undeva cam pe la mijlocul lunii octombrie, pe strada Revoluţiei, cea care duce spre cartierul Grui, a avut loc un accident rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. Cineva a intrat cu maşina în gardul Spitalului de Pneumoftiziologie, dărâmându-l pe o porţiune de mai bine de 10 metri. Chiar dacă şi autoturismul a suferit avarii considerabile, persoana de la volan a scăpat nevătămată.

Nu s-a făcut prea mare tam-tam pe marginea acestui subiect, presa a aflat târziu, probabil, din cauză că şoferul care a provocat evenimentul rutier este, din câte am aflat din surse neoficiale, un medic chirurg renumit, care profesează la Bucureşti. Tot pe surse, se pare că bărbatul s-ar fi certat cu sora sa, care locuieşte în cartierul Grui şi, nervos, s-a urcat la volan, chiar dacă se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, şi a demarat în viteză spre centrul municipiului. În curba de la Spitalul TBC a pierdut controlul volanului, iar autoturismul, un Renault Clio, s-a izbit violent de gardul din sârmă şi beton ce înconjoară curtea unităţii medicale, distrugându-l pe o porţiune de aproximativ 10 metri, după care s-a oprit în nişte tomberoane. Având Dumnezeul beţivilor de partea lui, şoferul a scăpat doar cu o sperietură groaznică şi o gaură însemnată la buget, pentru că trebuie să repare atât gardul spitalului, cât şi maşina serios avariată. Dar are balta peşte... Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK