Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A doua spargere în 2017 Vicele din Rucăr, FURAT cu roaba

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1043

b_400_250_16777215_10_images_2231_Clipboard16.jpgO nouă spargere ca-n filme la Rucăr, tot la magazinul administrat de familia viceprimarului Ion Pârnuţă. Hoţii au dat lovitura în noaptea de 29 spre 30 octombrie, reuşind să fure bunuri în valoare de peste 20.000 de lei, după primele estimări. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Unitatea comercială, situată în imediata apropierea unei benzinării şi la câţiva paşi de sediul Secţiei de Poliţie Rurală, aparţine firmei SC Unic Rucăr SRL şi a fost spartă pentru a doua oară în acest an. Indivizii au furat ţigări, băutură, produse alimentare, vopsea de păr, dar şi o roabă, pe care au folosit-o la transportul bunurilor sustrase. Din surse neoficiale am aflat că viceprimarul Ion Pârnuţă nu ar fi fost foarte afectat de produsele furate, ci mai mult de roabă. Şi de această dată făptaşii au purtat cagule şi, probabil, nici aceştia nu vor fi identificaţi, aşa cum nici autorii spargerii din noaptea de 9 spre 10 aprilie nu au fost prinşi până acum. Atunci, camerele de supraveghere ale magazinului au surprins hoţii în timp ce coborau dintr-un autoturism BMW negru şi fără plăcuţe de înmatriculare. Aveau cagule pe cap şi nu s-au orientat decât spre rafturile cu ţigări. Întreaga operaţiune a durat câteva minute, după care şi-au luat tălpăşiţa. Paguba produsă în primăvară s-a ridicat la suma aproximativă de 250 de milioane de lei vechi. 

 

The most visited gambling websites in The UK