Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A plecat de la Focul lui Sumedru şi a fost găsit mort într-un canal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1134

b_400_250_16777215_10_images_2231_Clipboard15.jpgIon Palamariuc, în vârstă de 62 de ani, din Aninoasa, şi-a găsit sfârşitul într-un canal, pe malul Râului Bratia, în timp ce se întorcea acasă de la „Focul lui Sumedru”. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit abia vineri de dimineaţă de doi muncitori care lucrează la balastiera aflată în imediata apropiere a locului tragediei. Oamenii au dat alarma la 112, iar cazul a fost preluat de o echipă operativă din cadrul Poliţiei Câmpulung, care a demarat cercetările de rigoare pentru a stabili circumstanţele decesului.

Potrivit localnicilor, Ion Palamariuc locuia singur, soţia fiind moartă de trei ani, iar cei trei copii pe care-i are sunt plecaţi să-şi facă un rost în străinătate. Ultima dată a fost văzut în viaţă miercuri seara, la „Focul lui Sumedru”, undeva pe malul Râului Bratia. A petrecut acolo câteva ore, apoi a plecat spre casă. Din păcate, n-a mai ajuns la destinaţie, vineri, 27 octombrie, de dimineaţă, fiind găsit mort într-un canal, în apropierea unei balastiere. „Era singur şi bolnav şi mai bea ca să uite de necazuri. Nevasta i-a murit, sâmbătă (n.r. 21 octombrie) îi făcuse pomană de trei ani, iar toţi cei trei băieţi ai lui sunt plecaţi la muncă în străinătate, unul în Belgia şi ceilalţi doi în Germania. De „Focul lui Sumedru” s-a făcut o chermeză şi s-a dus şi el, chiar dacă nu l-a invitat nimeni. Nu ştiu cât a stat acolo, că nimeni nu a băgat de seamă când a plecat. Azi de dimineaţă, l-au găsit mort în canal.”, ne-a declarat un localnic. Doi muncitori de la balastieră l-au găsit pe Ion Palamariuc căzut în apă, cu faţa în jos. Şi-au dat seama că omul murise şi au sunat imediat la 112. Poliţiştii sosiţi la faţa locului ne-au declarat că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza morţii, în urma examinării cadavrului nefiind găsite urme de violenţă. Cel mai probabil, bărbatul a murit fie înecat, fie în urma unui şoc hipotermic, după ce a căzut, în timp ce se deplasa spre casă şi fiind într-o stare avansată de ebrietate, în apa rece a canalului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală Câmpulung, în vederea efectuării autopsiei, în urma căreia se va şti cu certitudine cauza morţii. 

The most visited gambling websites in The UK