Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În pragul morţii, din cauza băuturii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 838

b_400_250_16777215_10_images_2231_Clipboard13.jpg

Pompierii şi cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Argeş au fost solicitate, ieri, în cartierul Grui, după ce unul dintre locatarii blocului P39 a sunat la 112, semnalând faptul că un vecin sângerează puternic în zona capului. Iniţial, s-a crezut că este vorba despre o agresiune, chiar despre crimă, însă, în cele din urmă, s-a dovedit faptul că bărbatul căzuse din cauza consumului exagerat de alcool. 

Alarma s-a dat la ora 14.15, după ce o femeie l-a văzut pe vecinul de la etajul trei, Gheorghe Jotu, căzut şi plin de sânge în faţa uşii. „Am crezut că l-a bătut cineva. Căzuse în patima alcoolului. Nu era un om rău. Mi se pare că a fost arhitect, era deştept. De vreo săptămână, o ţinea numai în băutură. A căzut întâi pe stradă, l-au văzut ăia care strângeau gunoiul. Apoi a mai căzut în faţa blocului şi, cel mai rău, în faţa uşii apartamentului. Era o baltă de sânge! A venit salvarea şi l-a luat,”, ne-a declarat o vecină. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii câmpulungeni, care au deschis în acest caz dosar de cercetare penală, urmând să stabilească cu exactitate cauzele şi împrejurările incidentului. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK