Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Prinşi la volan fără permis, s-au ales cu dosare penale

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 508

Nu trece zi în care poliţiştii să nu prindă la volanul maşinilor diverşi inconştienţi, care nu deţin permis de conducere sau au documentul suspendat din diferite motive. Au fost destule cazuri când, pe lângă faptul că nu aveau dreptul de a conduce autovehicule, cei de la volan mai erau şi băuţi. 

În ultimele trei zile, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung l-au depistat pe Robert L., de 24 de ani, din comuna Mihăeşti, în timp ce conducea un autoturism Audi pe strada Emil Gârleanu din municipiu, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Acestuia i se suspendase permisul din 20 octombrie 2017, pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric. 

Marian J., de 31 de ani, din Câmpulung, a fost prins, sâmbătă, de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Câmpulung, pe strada General C. Simonescu, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Un alt client al oamenilor legii a fost Liviu D., de 28 de ani, din Vultureşti, care a fost prins de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti, în timp ce conducea un autoturism Logan, pe DN 73D, în aceeaşi comună, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Pe numele celor trei bărbaţi au fost întocmite dosare de cercetare penală.

The most visited gambling websites in The UK