Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Imagini şocante pe şoseaua de centură Şedinţă foto cu o mireasă fantomatică

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3041

b_400_250_16777215_10_images_2230_Clipboard16.jpgApariţie şocantă, zilele trecute, la ceas de seară, pe şoseaua de centură a municipiului Câmpulung, în apropierea cimitirului de la Apa Sărată. O tânără îmbrăcată în rochie albă de mireasă se distingea din întuneric, la marginea drumului, stând nemişcată într-o poziţie ciudată, care i-a făcut pe mulţi dintre şoferii care tranzitau zona să se gândească la lucruri necurate şi să-şi facă semnul crucii.

„Fantomatica apariţie” a fost imortalizată de un conducător auto, cu un telefon mobil, de la volanul maşinii sale, fotografiile fiind postate ulterior pe pagina sa de Facebook, însă nu au avut deloc succes la public. Probabil că tânăra din imagini a vrut o şedinţă foto (aşa zisa „trash the dress”) mai trăsnită şi a ales ca locaţie cimitirul de la Apa Sărată. În pădure, în cimitire de maşini, printre ruine, în zonele străine sau în străinătate sunt câteva dintre locaţiile neobişnuite pe care tinerele, proaspăt căsătorite, le aleg pentru a-şi distruge rochia de mireasă. Dovezile nebuniei de după nuntă rămân imortalizate în albumul cu fotografii. De cele mai multe ori, imaginile realizate după nuntă sunt mai reuşite, mirii fiind lipsiţi de trac, stres şi se lasă fotografiaţi în voie. 

Pozele realizate sunt o combinaţie între fotografia clasică şi cea „fashion” şi reuşesc să-i pună pe cei doi miri în ipostaze deosebite. În cazul nostru, mireasa a vrut, probabil, să pozeze într-o creştină, însă nu a reuşit decât să-i oripileze pe toţi. Există şi varianta, mai puţin probabilă, ca protagonista acestor imagini să aibă probleme la „mansardă”, din cauza unei decepţii în dragoste, ori să fi consumat ceva substanţe interzise şi să se dea apoi în spectacol, băgând oamenii în sperieţi. 

 

The most visited gambling websites in The UK