Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A murit în timp ce aduna ghebe Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, şi-a găsit sfârşitul, miercuri de dimineaţă, în timp ce se afla la cules de ciuperci. 

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 627

 

Poliţiştii sosiţi la faţa locului pentru ancheta de rigoare nu au găsit urme de violenţă pe trupul neînsufleţit, bărbatul decedând cel mai probabil ca urmare a unor afecţiuni cronice. După ce a mers la un magazin din centrul satului Groşani, Ion Şulcă le-a spus unor apropiaţi că se duce după ghebe. Cum trecuse binişor de ora amiezii şi nu mai venea acasă, iar la telefon nu răspundea, familia a plecat să-l caute. L-au găsit câteva zeci de minute mai târziu, într-o zonă accidentată, în punctul Puieşti, spre izlazul comunal. „A venit să ia pâine de la magazin şi a zis că seduce după ghebe. Obişnuia să bea şi câte o ţuică, dar de data asta nu a băut nimic. L-au tot sunat ai lui, dar nu le-a răspuns. L-au găsit ţeapăn către izlaz.”, ne-a declarat un localnic. Cum bărbatul nu mai dădea semna de viaţă, s-a dat alarma la 112. O echipă operativă a Poliţiei a sosit la locul tragediei şi, după primele verificări, s-a ajuns la concluzia că bărbatul a murit din cauze naturale, cel mai probabil ca urmare a unui atac de cord, el fiind cunoscut cu afecţiuni medicale cronice. Se va şti cu certitudine cauza morţii după efectuarea necropsiei.

 

The most visited gambling websites in The UK