Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câmpulungeanul dispărut în Suedia a fost găsit

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3069

b_400_250_16777215_10_images_2228_Clipboard12.jpgCâmpulungeanul, plecat la muncă în Suedia şi căutat de familie după ce nu a mai dat niciun semn de viaţă mai bine de două săptămâni, a fost găsit. Şerban Nicolae Marian, de 21 de ani, este internat într-o clinică de psihiatrie din Suedia. 

Sora lui, Alexandra Ştefania, a postat fotografia tânărului pe Facebook, cu informaţiile de identificare, o doamnă din Suedia a distribuit postarea pe un grup din ţară, iar o asistentă de la spitalul de psihiatrie l-a recunoscut. Astfel, Alexandra a luat legătura cu cadrul medical care se ocupă de el, dar şi cu băiatul, pentru a fi sigură că este chiar fratele ei. A fost asigurată că primeşte tratament şi că, în momentul în care starea lui se va ameliora, va fi trimis acasă. Din păcate, aşa cum spune sora lui, Marian nu are discernământ, dar nici telefon prin care să ţină legătura cu rudele şi prietenii, aceasta a fost şi cauza pentru care nu s-au putut anunţa cunoştinţele din Câmpulung că a fost internat. A fost dus la spital de poliţiştii din aeroport, care l-au găsit umblând haotic şi bolborosind cuvinte fără înţeles.

Şerban Nicolae Marian a ajuns în Suedia prin intermediul unui anunţ găsit într-un ziar. Ajuns acolo, a distribuit materiale publicitare până când reprezentanţii firmei angajatoare au văzut că are probleme de comportament şi au hotărât să-l trimită acasă. I-au cumpărat bilet de avion spre România, iar pe 2 octombrie l-au dus la aeroport, dar băiatul nu s-a urcat în aeronavă. Aşa cum a anunţat sora lui, Marian lua tratament pentru o afecţiune psihică, dar, fiind departe de casă, se pare că a neglijat să şi-l mai administreze şi au început să apară consecinţele: băiatul vorbea mult, avea schimbări de personalitate şi, cel mai grav, uita cine este.

The most visited gambling websites in The UK