Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Au condus băuţi sau fără permis Trei musceleni, condamnaţi pentru infracţiuni rutiere

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 918

 

Numai luni şi marţi, săptămâna aceasta, Judecătoria Câmpulung s-a pronunţat în trei dosare, deschise la cererea Parchetului, pentru tot atâţia inculpaţi, judecaţi pentru infracţiuni la legislaţia rutieră. Doi conducători auto au fost condamnaţi la închisoare, cu suspendare, iar al treilea, la zile amendă.

Luni, 16 octombrie 2017, s-a luat hotărârea în cazul lui Ionuţ Vasiloiu, judecat pentru trei infracţiuni, de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul suspendat, sub influenţa alcoolului şi pentru fals în declaraţii. Pentru cele trei nereguli, descoperite de oamenii legii, bărbatul a primit o pedeapsă de un an de închisoare şi, ca pedeapsă accesorie, interzicerea dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi a dreptului de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, pe durata executării pedepsei principale, din momentul în care pedeapsa a rămas definitivă şi până la încheierea executării acesteia. Şi, pentru că mai avea o condamnare, de un an şi nouă luni, pronunţată de Judecătoria Piteşti, tot pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice, şi se afla în termenul de încercare, instanţa de la Câmpulung a dispus ca Ionuţ Vasiloiu să le execute pe amândouă, rezultând o pedeapsă de doi ani şi nouă luni. Tot bărbatul va trebui să suporte cheltuielile judiciare către stat, în sumă de 700 de lei. 

Al doilea pedepsit, pentru că a condus un autovehicul pe drumurile publice fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost Ion Adrian Ganţă. Sentinţa lui a fost pronunţată marţi, 17 octombrie, după ce bărbatul a încheiat cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung un acord de recunoaştere a vinovăţiei. Acesta a primit opt luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei, pe un termen de supraveghere de doi ani, pe durata căruia trebuie să se supună următoarelor măsuri: să se prezinte la serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Argeş la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă şi informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În acelaşi timp, va fi obligat să nu părăsească teritoriul României fără acordul instanţei şi să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Aninoasa. Tot el trebuie să achite şi 400 de lei, cheltuielile judiciare către stat. 

După ce a fost prins de poliţişti şofând băut, Gheorghe Stroe a fost pedepsit cu zile amendă, asta după ce şi-a recunoscut fapta şi a parafat cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung un acord de recunoaştere a vinovăţiei. Bărbatul va trebui să achite 3.000 de lei, contravaloarea a 150 de zile amendă, fiecare valorând câte 20 de lei. Instanţa i-a pus în vedere bărbatului că, dacă nu plăteşte valoarea amenzii, în total sau parţial, zilele amendă i se vor transforma în zile de închisoare. Pe lângă sancţiunea pecuniară, Gheorghe Stroe trebuie să plătească şi 530 de lei, cheltuielile judiciare avansate de stat. Sentinţele nu sunt definitive, putând fi atacate cu apel în 10 zile de la comunicare. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK