Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Mama lui Marian Nistor, condamnată pentru înjunghierea fiului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1353

 

b_400_250_16777215_10_images_2225_Clipboard10.jpgDe la o ceartă în familie se putea ajunge la o tragedie. În iulie 2015, un tânăr din Câmpulung a ajuns la Spitalul Municipal după ce a fost înjunghiat chiar de mama sa. Cei doi au avut o discuţie în contradictoriu, referitoare la concubina tânărului, cearta a degenerat şi, de la cuvinte grele aruncate, s-a ajuns repede la o bătaie în toată regula. Întâmplarea a avut loc pe 11 iulie 2015, la primele ore ale dimineţii, după ce Marian Nistor şi mama lui, Georgeta Nistor, au petrecut întreaga noapte. Se pare că femeia nu a fost de acord cu relaţia pe care fiul ei o avea cu o fată şi, de aici, a pornit scandalul, care s-a terminat cu înjunghierea tânărului. Marian Nistor a ajuns la spital cu o ambulanţă, chemată chiar de mama lui, după ce şi-a dat seama ce a făcut, fiind înjunghiat în abdomen. Poliţiştii au intrat pe fir, iar în cauză a fost deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală.

 

După ce, în primăvara acestui an, rechizitoriul poliţiştilor, avizat de procurori, a fost acceptat de instanţa de la Câmpulung, Georgeta Nistor a fost trimisă în judecată pentru vătămare corporală, sentinţa fiind dată pe 19 septembrie 2017. Femeia a primit un an şi patru luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de trei ani de la data rămânerii definitive a hotărârii. În acest timp, Georgeta Nistor trebuie să respecte mai multe măsuri: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Argeş la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; să comunice schimbarea locului de muncă, informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. 

Pe lângă condamnare, Judecătoria Câmpulung i-a impus femeii să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 zile, fie la Primăria Municipiului Câmpulung, fie la Complexul de Servicii pentru Copii cu Dizabilităţi Câmpulung. 

Pentru că femeia şi-a recunoscut fapta şi din cauza situaţiei materiale precare, judecătorul i-a respins lui Marian Nistor pretenţiile morale şi materiale, care se ridicau la 10.000 de lei. Pe durata procesului, fiul a lipsit de la toate termenele, fiind plecat în Cipru, aşa cum a declarat instanţei mama sa. În schimb, celeilalte părţi civile din dosar, Spitalul Municipal Câmpulung, femeia condamnată trebuie să-i achite cheltuielile de spitalizare pentru persoana vătămată, care se ridică la 2.720,30 lei. Tot ea trebuie să vireze statului 300 de lei, cheltuieli judiciare.

Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în primele 10 zile de la comunicare.

„Lilă”, un cunoscut client al poliţiştilor

Marian Nistor, care mai este cunoscut şi ca „Lilă”, este un vechi client al poliţiştilor câmpulungeni. Grupul pe care l-a format, după ce s-a înhăitat cu mai mulţi amici, a comis o serie de furturi în Câmpulung şi comunele limitrofe. Oamenii legii au dovedit că Marian Nistor, Mihai Dorobanţ şi Cristinel Mirea au spart şase locuinţe şi societăţi comerciale, de unde au furat diferite obiecte.

Altă dată, Marian Nistor a fost cel care, cu altă trupă de tineri, a băgat spaima în vânzătoarea magazinului non stop „GIG”. După ce a cumpărat de la magazinul alimentar o sticlă cu bere, Nistor a spart geamul uşii de la intrarea în local şi a dispărut, dar a fost prins de poliţişti, alegându-se cu un nou dosar penal. Adrian TĂNASE

 

The most visited gambling websites in The UK