Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Era să se topească „taurul” de pe balcon Incendiu la casa fratelui primarului Bogdan Proca

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1228

b_400_250_16777215_10_images_2225_Clipboard09.jpgPompierii musceleni au fost solicitaţi, vineri de dimineaţă, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe situate în localitatea Berevoieşti. Flăcările ameninţau să cuprindă întreg imobilul, dar şi o benzinărie din apropiere, însă forţele de intervenţie au acţionat prompt, reuşind să limiteze pagubele şi să împiedice un dezastru de proporţii.

Alarma s-a dat în jurul orei 8.00, în momentul în care un localnic a văzut ieşind un fum gros din acoperişul vilei lui Mihai Proca, fratelui primarului Bogdan Florin Proca, cea care tronează falnic, cu celebrul „taur” pe terasă, la marginea drumului naţional Câmpulung - Curtea de Argeş, chiar la intrarea în comună. La scurt timp, a sosit la faţa locului un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung - Punctul de Lucru Aninoasa, care a reuşit să lichideze incendiul în câteva minute, nemaifiind nevoie de intervenţia celui de-al doilea echipaj sosit de la Câmpulung. Soţii Proca nu erau acasă în acel moment, dar au scăpat uşor din această cumpănă, focul mistuind doar aproximativ 10 metri pătraţi din acoperiş. Dacă pompierii din Aninoasa nu interveneau cu promptitudine, exista riscul ca flăcările să se extindă în întreaga locuinţă, dar şi la benzinăria din faţa acesteia, iar pagubele erau mult mai mari. Din primele verificări ale pompierilor, se pare că totul a pornit de la coşul de fum al centralei, care s-a supraîncălzit şi a aprins asteriala în jurul său.

 

The most visited gambling websites in The UK