Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce l-a părăsit nevasta, Un crescător de animale din Rucăr s-a spânzurat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 799

b_400_250_16777215_10_images_2225_Clipboard08.jpgLa sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat de 44 de ani, din comuna Rucăr, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa şi s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Bărbatul a fost găsit atârnând în ştreang chiar de tatăl său, care a dat alarma la 112. Poliţiştii câmpulungeni care s-au deplasat la faţa locului, pentru a ancheta acest caz, spun că nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte cauza morţii, cadavrul bărbatului prezentând indicii clare de suicid.

N-a lăsat în urmă un bilet de adio

Ion Simion Popa, zis „Simene”, era crescător de animale şi avea o situaţie materială bună. Locuia împreună cu părinţii, pe strada Florilor, într-o casă cu toate acareturile ce pot întregi o gospodărie de oameni înstăriţi. Ar fi trebuit să fie un om fericit, însă patima sa pentru alcool i-a schimbat total viaţa. Potrivit localnicilor, soţia, cu care are doi copii, o fată şi un băiat, l-a părăsit în urmă cu ceva vreme, tocmai din cauza băuturii, iar „Simene” n-ar fi suportat despărţirea şi ar fi intrat într-o stare de depresie, care l-a împins la sinucidere.

Părinţii săi au fost ultimele persoane care l-au văzut în viaţă şi asta pentru că, sâmbătă de dimineaţă, în jurul orei 7.15, Ion Simion Popa - „Simene” a fost găsit spânzurat într-o magazie de lemne din gospodărie. Cel care a făcut macabra descoperire a fost chiar tatăl bărbatului care, îngrozit, a sunat la 112, solicitând ajutor medical de urgenţă, în speranţa că se mai poate face ceva pentru fiul său. Din păcate, echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai fost de niciun ajutor, constatând doar decesul. O echipă operativă din cadrul Poliţiei Câmpulung a demarat cercetările în acest caz şi, în urma examinării cadavrului, s-a stabilit că nu sunt urme de violenţă şi că nu sunt suspiciuni privind o eventuală agresiune ori crimă. „Simene” nu a lăsat în urmă un bilet de adio, prin care să-şi motiveze cumva gestul sinucigaş, însă, cel mai probabil, boala psihică l-a împins la sinucidere, deşi bărbatul n-a lăsat niciodată impresia că ar vrea să-şi pună capăt zilelor. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la SML Argeş, pentru autopsie. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK