Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Muscelean, condamnat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră Un bărbat din satul Valea Stânii, comuna Ţiţeşti, a fost condamnat de Judecătoria Câmpulung pentru infracţiunea de act sexual cu un minor, în formă continuată.

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1068

 

Este vorba despre Moise George Corfaru, care a avut relaţii intime cu Elena Clara Ursu. Pentru fapta sa, tânărul a primit un an şi şase luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe o perioadă de doi ani, pentru că şi-a recunoscut fapta. Pe durata termenului de supraveghere, bărbatul trebuie să se supună următoarelor măsuri: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune, la datele fixate de acesta; va primi vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; va anunţa, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; schimbarea locului de muncă; informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Tot instanţa mai stabilit ca, timp de trei ani, lui Moise George Corfaru să-i fie suspendate mai multe drepturi: de a fi ales în autorităţi publice sau în orice funcţii publice; de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat; şi de a fi tutore sau curator. Pentru reabilitare, bărbatul trebuie să frecventeze un program de reintegrare socială, derulat de Serviciul de Probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. Plus că a fost obligat să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, la Primăria Ţiţeşti, dar să achite şi 100 de lei, cheltuieli judiciare către stat. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK