Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Copil de trei ani, dispărut într-o livadă a bunicilor, la Boteni

  • Written by Alex Barbu
  • Hits: 1725

b_400_250_16777215_10_images_2223_Clipboard13.jpgClipe de coşmar pentru o familie din Boteni! Un băieţel în vârstă de trei ani şi jumătate a dispărut, duminică după-amiază, într-o livadă uriaşă, situată în apropierea unei păduri. Locul, plin de animale sălbatice, a fost periat de poliţişti, jandarmi şi pompieri, dar şi de sute de voluntari. Băieţelul a fost găsit teafăr şi a fost transportat la spitalul din Câmpulung pentru investigaţii medicale.

Darius se juca în curtea bunicilor, unde se afla împreună cu părinţii, iar, la un moment dat, s-a dus într-o livadă, cu tatăl său, şi s-a pierdut. După ce l-au căutat singuri, aproape o oră, părinţii au sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat 100 de poliţişti, jandarmi, pompieri, dar şi voluntari. Pentru că afară se întuneca, pompierii au adus şi o cameră cu termoviziune, iar jandarmii şi poliţiştii au adus câini de urmă. După cinci ore de căutări, copilul a fost găsit de doi poliţişti de la Câmpulung, agentul Mădălin Ionuţ Lepădatu şi agentul şef Marian Bugheanu, şi un localnic. Copilul a fost dus la Spitalul Câmpulung, pentru un consult amănunţit. „Sunt tată şi nu vă daţi seama ce satisfacţie am avut când l-am găsit teafăr pe acest copil. Eu am fost primul care l-a luat în braţe şi l-am pupat de bucurie. Era în regulă, puţin speriat. Era ud la picioruşe, pentru că era doar în şosete, colegul Marian Bugheanu l-a îmbrăcat într-o geacă, iar eu i-au pus un fes pe cap. Bine că totul s-a terminat cu bine!”, ne-a declarat Mădălin Ionuţ Lepădatu, de la Poliţia Câmpulung. La căutarea lui Darius au participat şi 25 de jandarmi. Unul dintre ei, din echipele de căutare, care era însoţit de un câine pentru a găsit urme, s-a întâlnit cu un urs în timpul căutărilor, dar acesta a plecat din locul respectiv. 

The most visited gambling websites in The UK