Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pe DN 73, a ajuns cu Loganul într-un cap de pod

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1461

b_400_250_16777215_10_images_2223_Clipboard11.jpgO tânără din Piteşti, de 23 de ani, a ajuns vineri, 29 septembrie, la spital, pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost victima unui accident rutier, provocat chiar de ea, pe DN 73, în comuna Schitu Goleşti. Maşina pe care o conducea, Dacia Logan, s-a izbit violent de un cap de pod, suferind avarii considerabile. Şoferiţa s-a ales cu traumatisme care nu i-au pus viaţa în pericol, dar şi cu o sperietură groaznică.

Potrivit martorilor, Ioana Diana Velicu se deplasa dinspre Câmpulung spre Piteşti, iar la un moment dat, la Schitu Goleşti, pe o porţiune de drum drept, în apropierea localului Green House, a pierdut controlul volanului. Maşina a părăsit carosabilul şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, în direcţia sa de mers, oprindu-se într-un cap de pod. „Venea de sus, de la Câmpulung. N-avea viteză. Am văzut maşina când a ieşit brusc de pe şosea, a mers câţiva metri pe marginea drumului şi a intrat în şanţ. S-a oprit, aici, în al doilea podeţ. Cred că i-a explodat vreun cauciuc, că am auzit şi o pocnitură. Fata era lovită la faţă, au luat-o cu salvarea!”, ne-a declarat un localnic, martor al accidentului. Tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Câmpulung, unde a primit îngrijirile medicale care se impuneau, starea sa fiind stabilă. Iniţial, a fost solicitat şi un echipaj de descarcerare, însă nu a mai fost nevoie de intervenţia acestuia. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au demarat cercetările de rigoare pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările accidentului. Oamenii legii iau în considerare atât posibilitatea exploziei unui pneu, cât şi neatenţia la volan. 

The most visited gambling websites in The UK