Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Patru garaje şi două maşini, distruse într-un incendiu pornit de la tomberoane

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1668

b_400_250_16777215_10_images_2222_Clipboard17.jpgPatru garaje şi două maşini au fost distruse, marţi de dimineaţă, la Câmpulung, în urma unui incendiu declanşat de la câteva tomberoane, care s-a propagat, valoarea pagubelor fiind destul de însemnată. Poliţiştii şi pompierii au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii incendiului, o primă ipoteză fiind aceea că totul a pornit de la un muc de ţigară nestins aruncat, intenţionat sau nu, într-unul dintre tomberoane.

Alarma a fost dată în jurul orei 6.15, în cartierul Vişoi, pe strada Dumitru Lazea. La numărul unic de urgenţă 112 a fost semnalat faptul în spatele fostului Cinematograf Balada, ajuns între timp o ruină, ardeau mai multe pubele de gunoi, iar focul s-a extins şi la garajele din zonă. Două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au ajuns în scurt timp la faţa locului, reuşind să lichideze incendiul aproximativ într-un sfert de oră. Din nefericire, flăcările au distrus două autoturisme, un Volkswagen Golf Plus, pe care proprietarul abia-l achiziţionase, şi o Honda Civic, plus patru garaje şi bunurile aflate înăuntru, pagubele fiind însemnate, de peste 30.000 de euro. Poliţiştii şi pompierii fac acum verificări pentru afla cine se face vinovat de cele întâmplate, de mare ajutor fiindu-le în ancheta deschisă în acest caz nişte camere de supraveghere particulare amplasate în zona garajelor. Din primele cercetări, se pare că focul a pornit de la un chiştoc nestins, aruncat la tomberon de o persoană iresponsabilă. 

The most visited gambling websites in The UK