Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La procesul învăţătorului proxenet sunt aşteptate să se prezinte cinci minore

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1548

b_400_250_16777215_10_images_2222_Clipboard15.jpgProcesul în care învăţătorul de la Jugur, Ion Popescu, este judecat pentru folosirea prostituţiei infantile, continuă la Tribunalul Argeş. La ultimul termen, de marţea trecută, 19 septembrie, în faţa instanţei s-au prezentat mai multe minore, care nu au fost însoţite măcar de unul dintre părinţi. Petronela Alexandra G. şi Ana Magdalena G. au fost citate în calitate de martore în procesul de prostituţie infantilă şi, cel mai probabil, părinţii nu au ştiut că fetele sunt la Piteşti, la proces. Pentru înfăţişarea următoare, din 3 octombrie 2017, magistratul de caz le-a pus în vedere adolescentelor să fie în sală, pentru a fi audiate, dar în prezenţa unuia dintre părinţi. La acelaşi termen, la Piteşti sunt aşteptate şi alte fete, Ioana Alexandra I., Maria Magdalena B. şi Mirabela Costinela D., care au lipsit data trecută, urmând să fie aduse cu mandat. Cazul a ajuns în instanţă după ce procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Piteşti, au făcut mai multe descinderi în Câmpulung într-un dosar vizând săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, trafic de minori, act sexual cu un minor şi pornografie infantilă. În noiembrie, anul trecut, au ajuns la audieri Ion Popescu, de 51 de ani, cadru didactic, Ştefan Nedelcu, de 71 de ani, şi Alis Nicoleta Bărăitaru, atunci în vârstă de 17 ani, toţi din Câmpulung, şi Mihai Sorin Cârstea, de 50 de ani, afacerist din Bascov.

Pentru că şi-au recunoscut vina, Ştefan Nedelcu, cunoscut ca „Fane Hoţu”, iar, mai nou, ca „Fane Cinstitu”, şi Mihai Sorin Cârstea s-au ales cu amendă penală. Elevei Alis Bărăitaru, Tribunalul Argeş i-a aplicat măsura educativă a asistării zilnice.

În cauză a rămas doar învăţătorul Ion Popescu, asupra căruia planează suspiciunea că a racolat mai multe tinere, dintre care multe nu atinseseră vârsta majoratului, pe care le-a adăpostit şi exploatat sexual. Mai mult decât atât, bărbatul filma partidele sexuale cu minorele, pentru a le şantaja în caz că nu mai vroiau să vină la domiciliul lui din cartierul Grui. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK