Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O familie a rămas fără locuinţă Incendiu de proporţii la Bughea de Jos

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1733

b_400_250_16777215_10_images_2219_Clipboard15.jpgPompierii argeşeni au avut un sfârşit de săptămână de „foc”. Vineri şi sâmbătă, au intervenit la aproape 100 de incidente generate de situaţii de urgenţă, dintre care peste 20 au fost incendii. Unul dintre incendiile de amploare a lăsat o familie din Muscel pe drumuri. Sâmbătă, 16 septembrie, puţin după miezul nopţii, un incendiu de proporţii a mistuit locuinţa unei familii din Bughea de Jos, din zona Hulubeşti. Sorin şi Genica Niţiş au rămas fără casă acum, în pragul iernii. 

Potrivit pompierilor câmpulungeni, ajunşi la faţa locului cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu o ambulanţă SMURD, au găsit arzând la Hulubeşti casa şi anexele gospodăreşti. Acoperişul casei a ars pe o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi, iar anexele din lemn, de 30 de metri pătraţi, au fost distruse în totalitate. Militarii au concluzionat că sursa probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic al curentului electric, un redresor a fost lăsat în priză şi de aici a pornit nenorocirea.

Consilierul local de la Bughea de Jos, Ionuţ Poştoacă, a pornit pe Facebook o campanie de ajutorare a celor rămas fără locuinţă. „Dragi prieteni, azi noapte (n.r. sâmbătă, 16 septembrie 2017) o mare nenorocire s-a abătut asupra unei familii din comuna noastră. Este vorba de familia Sorin şi Genica Nitiş. Un incendiu a distrus agoniseala acestor oameni. Absolut tot! Haideţi să arătăm că suntem OAMENI. Orice ajutor este necesar. O să revin cu detalii. Doamne, ajută!” 

 

The most visited gambling websites in The UK