Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Săptămâna viitoare, instanţa câmpulungeană se pronunţă în dosarul proxeneţilor Dragnea şi Bejan

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1237

În februarie, anul acesta, la Judecătoria Câmpulung s-a format un dosar în care trei bărbaţi au fost acuzaţi de proxenetism. Cezar Marius Nicolae Dragnea, Ionuţ Cătălin Bejan şi Eduard Mihai Lică fac parte din lotul „peştilor” reţinuţi pe 5 octombrie 2016. După ce au fost arestaţi preventiv, instanţa a dispus arestul la domiciliu, iar, mai apoi, măsura controlului judiciar, care le-a fost prelungită pe încă 60 de zile, până pe 30 septembrie 2017. Dar, între timp, pe 14 iunie 2017, instanţa de la Câmpulung a disjuns din dosarul penal al celor trei tineri încă unul, ce îl avea ca inculpat doar pe Eduard Mihai Lică, care, două zile mai târziu, pe 16 iunie, a fost achitat pentru infracţiunea de proxenetism în formă continuată. Numai că Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung a făcut apel la hotărâre, recursul judecându-se la Curtea de Apel Piteşti, cu un prim termen pe 1 noiembrie 2017.

Până la definitivarea cauzei de achitare a lui Eduard Mihai Lică, dosarul celorlalţi doi a mers mai departe la Judecătoria Câmpulung. Aşa cum v-am spus, pe 2 august, le-a fost prelungit controlul judiciar până pe 30 septembrie, având ca obligaţii să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; să informeze de îndată instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la Poliţia Câmpulung, conform programului de supraveghere sau ori de câte ori sunt chemaţi; să nu depăşească limita judeţului Argeş fără acordul instanţei; să nu se apropie şi să nu comunice cu ceilalţi inculpaţi sau cu martorii din cauză, direct sau indirect, pe nicio cale; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme.

Ultima înfăţişare în proces a fost miercuri, 13 septembrie, la finalul ei, judecătorul amânând pronunţarea pentru miercurea viitoare, 20 septembrie 2017. „E.M

The most visited gambling websites in The UK