Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din cauza unei vaci lăsate nesupravegheate pe DN 73, Motociclist de 72 de ani, accidentat mortal pe serpentinele de la Mateiaş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2330

b_400_250_16777215_10_images_2217_Clipboard15.jpgGrav accident rutier, duminică după amiază, pe DN 73, în zona Mateiaş. Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din localitatea Codlea, judeţul Braşov, şi-a găsit sfârşitul după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet din beton, încercând să evite o vacă apărută pe carosabil. În urma izbiturii, motociclistul s-a lovit puternic la cap şi a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitat zeci de minute de cadrele medicale de pe ambulanţa ajunsă la faţa locului, însă nu a mai putut fi salvat.

Tragedia s-a petrecut la ora 15.45, pe serpentinele de pe Mateiaş, la coborârea spre comuna Dragoslavele. Ilarie Scurtu venea împreună cu un prieten, motociclist şi el, de la festivalul „Hard-Enduro - Iezer Adventure 2017, care a avut loc în weekend la Cândeşti, şi se îndrepta spre casă. La un moment dat, într-o curbă periculoasă, în faţa motocicletei lui Ilarie Scurtu a apărut o vacă, lăsată să pască la voia întâmplării, pe marginea şoselei naţionale, de proprietar. Bărbatul a vrut să evite animalul,  însă l-a acroşat, fiind proiectat în parapetul din beton de pe marginea şoselei. Impactul a fost devastator pentru braşovean. Acesta s-a izbit cu capul atât de rău, încât a rămas inconştient minute bune, după care a intrat în stop cardio-respirator. Au fost chemaţi poliţişti şi echipaje medicale la faţa locului. Bărbatul a fost resuscitat timp de 45 de minute, în speranţa că va putea fi readus la viaţă, după care a fost declarat decedat. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă, pentru autopsie, iar poliţiştii câmpulungeni au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului. 

 

The most visited gambling websites in The UK