Menu
TRAFIC

S-a sinucis în fântână, la Mlăci

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 1444

b_400_250_16777215_10_images_2208_Clipboard11.jpgUn grup de tineri din Bughea de Jos a făcut o descoperire macabră, în noaptea de joi spre vineri. Mai mulţi băieţi au vrut să bea apă dintr-o fântână, dar au găsit un cadavru. Au sunat imediat la 112. A fost necesară intervenţia Detaşamentului de Pompieri Câmpulung, militarii scoţând trupul neînsufleţit din puţ. Victima este o femeie în vârstă de 66 de ani, originară din localitate.

Alarma a fost dată la 112, la puţin timp după miezul nopţii, iar poliţiştii şi un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au mers în localitatea Bughea de Jos, în satul Mlăci. Tinerii aşteptau sosirea echipajelor de intervenţie, acolo unde fusese făcută descoperirea. „Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit la solicitarea IPJ Argeş, pentru degajarea unei femei de aproximativ 60 de ani, care se afla într-o fântână, la o adâncime de aproximativ 10 metri. Din nefericire, victima era decedată şi nu s-a mai putut face nimic.”, a declarat plutonierul Daniel Bădiţeanu, purtător de cuvânt ISU Argeş.

Lângă izvor, oamenii legii au găsit o grămadă de haine, pe care victima le dezbrăcase înainte de a se arunca în apa adâncă de 10 metri. În schimb, sinucigaşa şi-a păstrat bijuteriile din aur, iar banii pe care îi avusese asupra ei îi băgase în pantofii lăsaţi lângă haine. Toate acestea dovedesc faptul că biata femeie a pregătit totul cu intenţia de a se sinucide. Prin sat circula vorba că femeia nu este localnică, ci a ales special locul pentru a-şi lua viaţa. „Prezentându-mă la sediul Primăriei, am aflat că o doamnă, neidentificată, s-a aruncat într-o fântână de pe raza comunei noastre, în punctul Mlăci, zis fântâna „La furnică”. De dimineaţă, au scos-o pompierii şi trupul ei a fost transportat la Medicina Legală. Mai multe nu ştim despre această situaţie, rămâne să fie identificată persoana şi care au fost cauzele care au determinat-o să recurgă la această faptă.”, ne-a spus vineri, 4 august 2017, primarul Dorel Tănăsescu.

După câteva ore de la incident, victima a fost identificată. Este vorba de Victoria Enache, originară din Bughea de Jos. De ceva vreme, femeia locuia la Câmpulung, cu fiica şi cu ginerele. În urmă cu trei ani, a rămas văduvă. Atunci, a făcut o depresie puternică şi a fost internată de câteva ori la Spitalul „Sfânta Maria” de la Vedea, urmând un tratament de specialitate. Oamenii legii cred că femeia a ţinut cu tot dinadinsul să se sinucidă în localitatea în care a trăit, plecând special de la copii, cu câteva ore înainte de a-şi pune capăt zilelor. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Câmpulung.

The most visited gambling websites in The UK