Menu
TRAFIC

Bătut pentru cinci lei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 979

b_400_250_16777215_10_images_2208_Clipboard10.jpg

Un bărbat din comuna Albeştii de Muscel a ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung cu faţa tumefiată, după ce a fost bătut de un consătean.

Incidentul s-ar fi derulat joi seara, chiar la magazinul din centrul localităţii. După cum afirmă victima, după ce şi-a făcut cumpărăturile, a zăbovit să bea şi o bere. După mai multe discuţii cu un consătean, căruia i-ar fi reproşat că i-a împrumutat unchiul cu cinci lei, a izbucnit scandalul. „Am coborât în centrul Albeştiului, am cumpărat nişte roşii, o cutie de smântână şi am băut o bere. A venit şi s-a luat de mine şi m-a luat la bătaie. Niciodată nu am fost certat cu el. Când a avut nevoie, unchiul, sora, i-am împrumutat cu bani pentru autobuz. I-am dat unchiului lui cinci lei şi el a venit să-mi înapoieze banii. Mi-a adus o hârtie de 10 lei, iar eu i-am dat restul şi după aceea m-a luat la bătaie.”, susţine victima de pe patul de spital. Chiar spune că e prieten cu agresorul, dar nu-şi explică de ce l-a bătut: „Niciodată nu am avut conflicte cu el. Am fost doar consăteni şi prieteni. Nu am băut împreună, am băut eu o bere, de el nu ştiu, că eu venisem să-mi fac nişte cumpărături. Mi-a dat cu picioarele pe la coaste, în cap, m-a băgat chiar acolo în vale, în gârlă. Am fost chiar prieteni şi cu fratele lui stăteam la o bere. N-am avut nicio tangenţă cu el, nimic.”

După încăierare, un martor a sunat la 112, iar ambulanţa sosită la faţa locului l-a transportat pe rănit la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. „A sunat un copil la 112 şi a venit doar Salvarea, Poliţia n-a venit.”, mai susţine acesta. A.T.

 

The most visited gambling websites in The UK